Zmieści się pod warunkiem, że dokładnie dobierze się w prototypie wszystkie wartości elementów.
Z potencjometrami byłoby ciężko się spakować.
Poza tym to już obowiązkowo SMD, a ja tej drobnicy nie darzę szczególną sympatią 
Z elementami będzie trochę zabawy, zwłaszcza sufitowe wartości oporów, np. tu coś na WO:

tu też coś jest:

i opis:
http://jsobola.republika.pl/serwis.htmJeszcze tego nie ćwiczyłem, ale może w przyszłym miesiącu toto pokleję. Najczęściej sygnał czy to CV czy to RGB w 8-bitowcach był raczej niepełny, co nie preszkadzało TV kineskopowym, ale na LCD np. za nic nie mogę uzyskać obrazu z ZX81...
Znacznie (ZNAAACZNIE) lepszym rozwiązaniem jest wyprowadzenie YUV na eurozłącze w miejsce RGB. Według dokumentacji współczesne TV powinny "łyknąć" te sygnały, jednak moje pierwsze eksperymenty były rozczarowujące. Być może trzeba poodwracać fazy sygnałów.
Ćwiczyłem z odwracaniem fazy i podawaniem zarówno na Component jak i na RGB. Nie poszło, ale być może dlatego, że nie podałem sygnału przełączającego na gniazdo RGB

Płytkę stykową właśnie dopadłem, jeszcze są w niej tranzystory z poprzednich testów. Dam w emiter i kolektor po oporze i raz jeszcze przećwiczę fazowanie

O ile dopuszczą mnie do TV

Na marginesie dodam, że miałem kiedyś problem z projektorem - kino domowe nie miało sygnału CV na euro (okazało się jednak ma - wtyczka była lewa) i ćwiczyłem TV kineskopowy z wejściem CV podłączanym do poszczególnych składowych R G B i componenta - zawsze dawał obraz cz-biały